Zelfstandige kappers gezocht.

Ben jij een ervaren, enthousiaste, ambitieuze kapper en 25+? Te ‘oud’ om nog voor een werkgever te werken of te goed voor het loon dat je verdient? Haarlokaal Roosendaal, een kapsalon in Roosendaal, biedt je zelfstandigheid en een ruime beloning zonder risico. Een unieke kans!

Veel lusten, weinig lasten

Ik stel mijn zaak voor je open. Gedurende 2, 3 of 4 dagen per week is mijn sfeervolle kapsalon ook jouw werkomgeving. De plaats waar jij je klanten in de watten legt, ze met de beste producten verwent. Je werkt er met bekwame collega-kappers die graag hun kennis en ervaring met je delen.

Actief bouwen aan je eigen klantenkring

Haarlokaal Roosendaal rekent erop dat jij tijd en energie steekt in het opbouwen en onderhouden van je eigen klantenkring. Je moet zelfstandig en leergierig zijn. Je volgt trends op de voet. Doet mee aan shows en workshops van o.a. Davines, Kevin Murphy en Comfort Zone. En draagt de waarden van Haarlokaal Roosendaal uit.

Wil jij die mooie start als zelfstandige kapper?

Ben jij ondernemend en creatief? Iemand die graag met gelijkgestemde collega-kappers werkt? Zelfstandig een eigen klantenkring opbouwen op één van onze unieke locaties in Etten-Leur of Roosendaal? Neem dan contact met ons op.

 

Bel 0165 – 370 365 voor een leuke, zelfstandige, uitdagende baan!!

Met het online afsprakenboek kunt u nu eenvoudig uw afspraak plannen

Bel voor een afspraak of loop binnen

Combineer het nuttige met het aangename. Bel 0165 370 365 voor een knip- of kleurafspraak en rustmoment ineen. Of loop onze salon even binnen. Om daarna mooi, energiek en zelfbewust weer naar buiten te stappen. Graag tot snel!

Waarom Haarlokaal Roosendaal?

  • Persoonlijke, professionele haar- en huidzorg
  • Ontspanning en pure verwennerij
  • Dier- en milieuvriendelijke haarproducten
  • Sfeervolle kapsalon van topklasse