Topkappers pur sang

Gerald van Binsbergen – eigenaar sinds 2019

 In 1996 begon ik mijn eerste Kapsalon in de Brugstraat te Roosendaal. Al snel moesten we uitbreiden waardoor we verhuisde naar een ander groter pand in dezelfde straat. Kort daarna zijn we samen een filiaal gestart in Etten-Leur. Danielle (nu mede eigenaar) was toen al manager in Roosendaal. Dit hebben we 10 jaar met heel veel plezier gedaan.

Mijn andere passie is interieur en decoreren, dit is altijd duidelijk te zien geweest in al mijn salons. Hier ben ik me steeds meer mee bezig gaan houden. Eerst in Essen nog in combinatie met en kleinschalige kapsalon, daarna op Ibiza.

Nu ik me weer in Nederland heb gevestigd hebben we samen de draad weer opgepakt en zijn we samen Haarlokaal Roosendaal gestart. Ik combineer de kapsalon met m’n winkel Poc de Tot die in hetzelfde pand gevestigd is. Danielle combineert de kapsalon met haar andere salon in EttenLeur (Stockholm haarlokaal).

Met onze enthousiasme voor het kappersvak gaan we hier een groot succes van maken!

 

Danielle Baselier – eigenaresse sinds 2019

Toen ik hoorde dat Gerald terug kwam heb ik hem meteen een berichtje gestuurd. Diezelfde week zaten we nog met elkaar rond de tafel. Twee dagen later besloten we weer samen te gaan werken. Het gevoel was meteen goed en we waren allebei op zoek naar een nieuwe uitdaging. Haarlokaal Roosendaal was geboren.

Passie en professionaliteit
Ik hou van haar. Vanuit deze passie opende ik in februari 2011 Stockholm Haarlokaal. Ervoor werkte ik 12 jaar bij Hairmaxx op de Markt in Etten-Leur; daarvoor 8 jaar in diverse andere kapsalons. Met mijn passie voor haar en ruim 20 jaar kapervaring maak ik je haar mooi en gezond.

 

 

100% aandacht voor je haar en huid

Wij nemen alle tijd voor je. Wij kijken naar de valling van je haar, de structuur, je huidskleur en gezichtsvorm. Zo komen we samen tot een mooie look. Je wordt van A tot Z door slechts één kapper geholpen. Dus geen vreemde handen aan je hoofd.

Wil jij een mooie start als zelfstandige kapper?

Ben jij ondernemend en creatief? Iemand die graag met gelijkgestemde collega-kappers werkt? Zelfstandig een eigen klantenkring wil opbouwen op een unieke locatie in Etten-Leur? Lees meer over dit unieke concept

Met het online afsprakenboek kunt u nu eenvoudig uw afspraak plannen

Bel voor een afspraak of loop binnen

Combineer het nuttige met het aangename. Bel 0165 370 365 voor een knip- of kleurafspraak en rustmoment ineen. Of loop onze salon even binnen. Om daarna mooi, energiek en zelfbewust weer naar buiten te stappen. Graag tot snel!

Waarom Haarlokaal Roosendaal?

  • Persoonlijke, professionele haar- en huidzorg
  • Ontspanning en pure verwennerij
  • Dier- en milieuvriendelijke haarproducten
  • Sfeervolle kapsalon van topklasse